::Retrocomputers főoldal
ZX Spectrum Vega. Új játékkonzol

ZX Spectrum Vega kontrollerÚgy látszik a retro gépek mit sem veszítenek a népszerűségükből az immár 30 éves koruk ellenére sem. A megújítás szele ezúttal a ZX Spectrumot érte el. És, hogy mi lesz ebből? Lássuk...

A Vegát a Retro Computers Ltd hozza forgalomba; a cégben Sir Clive Sinclairnek, az eredeti Spectrum megalkotójának is részesedése van.

 

A kevesebb mint 100 fontért kínált eszközt csak rá kell kötnünk egy tévére, és máris játszhatunk a memóriájába préselt 1000 játék bármelyikével. Ha ez a kínálat nem felel meg, a neten fellelhető több mint 14 ezer játék bármelyikét feltölthetjük a kézben tartható Vegára, és ingyen játszhatunk vele. Ez persze nem teljesen legális: a tervezők a gépen tárolt 1000 játékhoz sem szerezték meg a forgalmazási jogokat, ezért nyílt levelet írtak, amiben a jogtulajdonosokat arra kérik, hogy keressék meg őket.

 

Még nem tudni, hogy a ZX Spectrum Vega mikor kerül a piacra, és hogy pontosan mennyibe fog kerülni. Működő prototípusok már léteznek belőle, vagyis a fejlesztést már befejezték, csak a gyártás van hátra. A Retro Computers összesen 1000 egység legyártását tervezi; a szükséges pénzt egy Indiegogo-kampánnyal hozták össze. A tervek szerint a kész termék áprilistól már kapható lesz, de ennél közelebbit még a gyártó se tudott mondani.

 

Képeket, videókat és egy interjút Sir Sinclairrel itt nézhettek meg!

Forrás: index.hu

 
SEO by Artio

Bejelentkezés


Webshop Modul


Összes termék


Haladó keresés
Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

amiga 1200 amiga 3000 amiga 4000 amiga 500 amiga inc amiga ppc amigaos4.1 sdk atari bejelentették az új high-end amigát commodore 64 commodore 65 commodore 65. amiga fejlesztés. retro computers. cybernet pc a retro gépek mintájára. retrocomputers. commodore eladó commodore amiga virtuális floppy drive elbox rendelés fehernemuszalon pont hu webáruházak ajándék küldő futár szolgálata honlap készítés jupiter lander amigára. eredeti commodore 64 átírás készülőben a natami60. amiga fejlesztés. retro computers. laptop mmc replay commodre 64-re retrocomputers. commodore notebook. apple machintosh online marketing online számítógép webshop. acube system eladó sam440 pac-man pc számítógép konfigurációk összeállítása reklám retrocomputers pont hu seo twitter commodore vic-20-on. történelem commodore vic-20 web design web oldal készítés web optimizálás webáruházak ajándék küldő futár szolgálat új hardware az amiga inc-től!
frontpage hit counter