::Retrocomputers főoldal
Te jössz a Functionre?

Function party

Ha még nem döntötted el, hogy jössz-e a szeptemberi Function partyra, akkor két jó okod is van arra, hogy ott legyél...

Én megyek! De ami még fontosabb, hogy egy Mediatorral felszerelt Amiga 1200 társaságában. Ha nem láttál még élőben Mediatort, akkor itt a lehetőség a személyes megismerkedéshez.

Ne elégedj meg azzal, amit eddig hallottál, vagy olvastál róla. Az elméleti okfejtések helyett nézd meg személyesen, hogy mire képes a gép. Bátran mondhatom, hogy többé nem fogsz kételkedni...

És egy akcióval is kedveskedni szeretnék: Nézd meg a felfrissített póló kínálatunkat és válassz magadnak. Most mindössze 2000 Ft-ért tiéd lehet, ha előrendelésben veszed meg. (Legalább a party előtt 3 nappal). A partyn pedig személyesen veheted át.

Megjegyzés: Nem terveztem hivatalos (szinpadi) Mediátor bemutatót, hanem a többiek között leszünk kipakolva.

A party oldala: 2013.function.hu
Póló kínálatunk: póló kínálatunk

 
SEO by Artio

Bejelentkezés


Webshop Modul


Összes termék


Haladó keresés
Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

amiga 1200 amiga 3000 amiga 4000 amiga 500 amiga inc amiga ppc amigaos4.1 sdk atari bejelentették az új high-end amigát commodore 64 commodore 65 commodore 65. amiga fejlesztés. retro computers. cybernet pc a retro gépek mintájára. retrocomputers. commodore eladó commodore amiga virtuális floppy drive elbox rendelés fehernemuszalon pont hu webáruházak ajándék küldő futár szolgálata honlap készítés jupiter lander amigára. eredeti commodore 64 átírás készülőben a natami60. amiga fejlesztés. retro computers. laptop mmc replay commodre 64-re retrocomputers. commodore notebook. apple machintosh online marketing online számítógép webshop. acube system eladó sam440 pac-man pc számítógép konfigurációk összeállítása reklám retrocomputers pont hu seo twitter commodore vic-20-on. történelem commodore vic-20 web design web oldal készítés web optimizálás webáruházak ajándék küldő futár szolgálat új hardware az amiga inc-től!
frontpage hit counter