::Retrocomputers főoldal
iCade: egy újabb időutazó gép az Apple-töl

iCade az Apple-tölMost, hogy megjelent az iPad 2, az első generációs használt vagy raktáron maradt iPadok ára jókorát esett. Aki az újra vágyik talán most még érdemes eladni, de abból sem lehet baj, ha két iPad lesz a háztartásban. Az újat használjuk, amire kitalálták, a régit pedig az iCade segítségével retrósíthatjuk.
Én egyébként rendkívül nagy ötletnek tartom ezt az árkád géppé módosító masinát, csak szöget ütött a fejemben, hogy ha most mindenki retrósít, mennyivel olcsóbb választás lenne, ha eleve retro számítógépet vesztek a shopunkban...

 

Az dokkoló segítségével könnyen joystickrángatós kocsmai játékgéppé alakíthatjuk. A hangulatváltás és játékélmény hasonló a Joystick-IT-hoz, de biztosak lehetünk benne, hogy az érintőképernyő sem látja kárát, mivel a vezérlés átvitel Bluetooth összekötetés segítségével történik.
A retro érzés szoftveres oldalát pedig a 80-as évek egyik sztárja az ATARI biztosítja egy nagy klasszikusokat tömörítő játékpakk formájában, melyből természetesen a Pac-Man, Space Invaders és az Asteroids sem maradhatott ki. Sőt szabadon felhasználható API is elérhető lesz a vállalkozó kedvű fejlesztők számára, akik a játékgép és joystick kínálata lehetőségeket szeretnék kihasználni.

Forrás: PTO

 
SEO by Artio

Bejelentkezés


Webshop Modul


Összes termék


Haladó keresés
Kosár tartalma:
Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

amiga 1200 amiga 3000 amiga 4000 amiga 500 amiga inc amiga ppc amigaos4.1 sdk atari bejelentették az új high-end amigát commodore 64 commodore 65 commodore 65. amiga fejlesztés. retro computers. cybernet pc a retro gépek mintájára. retrocomputers. commodore eladó commodore amiga virtuális floppy drive elbox rendelés fehernemuszalon pont hu webáruházak ajándék küldő futár szolgálata honlap készítés jupiter lander amigára. eredeti commodore 64 átírás készülőben a natami60. amiga fejlesztés. retro computers. laptop mmc replay commodre 64-re retrocomputers. commodore notebook. apple machintosh online marketing online számítógép webshop. acube system eladó sam440 pac-man pc számítógép konfigurációk összeállítása reklám retrocomputers pont hu seo twitter commodore vic-20-on. történelem commodore vic-20 web design web oldal készítés web optimizálás webáruházak ajándék küldő futár szolgálat új hardware az amiga inc-től!
frontpage hit counter